پروتز سینه و شیردهی چه ارتباطی با هم دارند؟ آیا استفاده از پروتزها می‌تونه به غدد شیری صدمه وارد کنه و مانع از شیر خوردن نوزاد بشه؟ این سؤال‌ها رو اغلب کسانی که سینه‌های کوچکی دارند مطرح می‌کنند. این افراد معمولاً تمام روش‌ها مانند ورزش، اصلاح برنامه غذایی و… رو انجام دادند، اما از هیچ کدوم از این روش‌ها برای اصلاح وضعیت سینه‌هاشون و زیباتر شدن اون‌ها نتیجه نگرفتند.

پروتز سینه عمل زیبایی هست که برای برجسته شدن سینه‌ها و خوش‌فرم شدن اون‌ها استفاده می‌شه. در این روش پزشک متخصص از پروتزهای متنوعی برای حالت دادن به سینه فرد استفاده می‌کنه؛ و با توجه به وضعیت جسمانی و حالت بدنی او حالت سینه‌ها رو اصلاح می‌کنه.

یکی از مسائل مهمی که در این مواقع برای خانم‌ها وجود داره اختلال در شیردهی به خاطر وجود پروتز سینه هست. در واقع کسانی که دید کاملی درباره نحوه انجام این عمل زیبایی ندارند ممکن هست برای انجام اون دچار اضطراب و تردید شوند. چون اغلب خانم‌هایی که قصد بارداری دارند یا هنوز ازدواج نکردند می‌خواهند خودشون به فرزندشون شیر بدهند؛ و وجود پروتز ممکنه اون‌ها رو از این لذت محروم کنه.

جهت رزرو وقت مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید

در این مطلب کلینیک زیبایی VIP تهران همه نکاتی که باید در این باره بدونید رو مورد بررسی قرار داده. در صورتی که نیاز به دریافت خدمات مشاوره درباره جراحی سینه دارید، از طریق واتساپ با مشاورین ما در ارتباط باشید.

عمل زیبایی پروتز سینه

عمل زیبایی پروتز سینه

تأثیر پروتز سینه و شیردهی به نوزاد

پروتزهای سینه زیر نظر پزشک متخصص انتخاب می‌شه و پزشک اون‌ها رو در قسمت زیر ماهیچه سینه قرار می‌ده؛ بنابراین استفاده از پروتز سینه به تنهایی اختلالی در روند شیردهی ایجاد نمی‌کنه؛ اما نحوه استفاده از پروتز و تغییر حالت سینه در اثرعمل جراحی می‌تونه روی روند شیردهی اختلال ایجاد کنه.

اگر به پروتز ضربه‌ای وارد نکنید و پروتز دچار پارگی نشه، به راحتی می‌تونید بعد از عمل پروتز سینه باردار شوید و به فرزندتون شیر بدهید؛ اما در صورتی که پروتز پاره شده باشه، ممکنه نیاز به تخلیه اون وجود داشته باشه و نتونید برای مدتی شیردهی رو انجام بدهید و روند طبیعی زندگی‌تون بعد از زایمان دچار اختلال بشه.

بنابراین قبل از انجام این عمل زیبایی حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید؛ و تحت نظر بهترین پزشکان این عمل زیبایی رو انجام بدهید. پس از اون هم لازمه توصیه‌های پزشک رو برای مراقبت از پروتز انجام بدهید تا بتونید زندگی معمولی و بدون مشکلی داشته باشید.

عوامل مهم مؤثر در پروتز سینه و شیردهی

برای اینکه بتوانید ارتباط پروتز سينه و شيردهی رو بهتر متوجه شوید، لازم هست عواملی که در این موضوع تأثیرگذار هستند رو بشناسید. در ادامه مهم‌ترین مواردی که می‌تونه در روند شیردهی بعد از انجام پروتز سینه مؤثر باشه رو ارائه کردیم.

1) نحوه برش جراحی

برشی که برای قرار دادن پروتز در سینه ایجاد می‌شه بسیار مهمه. اگر این برش به درستی ایجاد نشده باشه ممکنه به مجرای لنف، غدد شیری یا اعصاب سینه صدمه وارد بشه. با وجود این آسیب احتمال بی‌حس شدن و از بین رفتن احساس نوک سینه یا امکان‌پذیر نبودن شیردهی بعد از پروتز کردن سینه وجود خواهد داشت.

اگر برش ایجاد شده برای قرار دادن پروتز در سینه در قسمت هاله سینه و اطراف نوک اون باشد، احتمال صدمه ورد شدن به حس نوک سینه و قطع شدن اعصاب این ناحیه وجود داره. با این صدمه تولید و آزاد شدن شیر توسط سینه هم ممکن هست دچار مشکل بشه؛ بنابراین نحوه برش جراحی پروتز سینه و شیردهی ارتباط مستقیم دارند.

2) محل قرار گرفتن پروتز سینه

محلی که پروتز سینه در اون قرار می‌گیره هم روی شیردهی تأثیرگذار هست. بافت سینه از یک بافت غددی و یک لایه ماهیچه‌ای تشکیل شده. در صورت که موقع قرار دادن پروتز در سینه به غدد شیری صدمه وارد بشه، یا اینکه پروتز به نحوی در سینه قرار بگیره که به غدد شیری فشار بیاره، احتمال کم شدن شیر مادر یا اختلال در شیردهی بعد از پروتز سینه وجود داره.

به طور کلی، معمولاً پزشکان متخصص پروتز رو در قسمت ماهیچه‌ای و زیر غدد شیری قرار می‌دهند، با این روش پروتز سينه و شيردهی” مشکلی به وجود نمیاره؛ و فرد می‌تونه با وجود داشتن سینه‌های برجسته و اندامی زیبا دوران شیردهی رو هم به راحتی پشت سر بذاره.

پروتز سینه و شیردهی

پروتز سینه و شیردهی

3) ورم و زخم شدن سینه

برای قرار دادن پروتز در سینه برشی در این ناحیه از بدن ایجاد می‌شه. جای این برش ممکنه به خاطر رعایت نکات دوران نقاهت یا عفونت دچار مشکل شده باشه؛ و سینه متورم یا سفت بشه. برای اینکه “پروتز سینه و شیردهی” مشکلی در روند طبیعی زندگی فرد ایجاد نکنند، توصیه می‌شه که مادران حتماً نزد پزشکان متخصص این عمل زیبایی رو انجام بدهند؛ و قبل از بارداری و در دوران شیردهی تحت نظر باشند.

4) حساس و دردناک شدن سینه‌ها

بعضی مواقع بدن فرد نسبت به جراحی که پروتز انجام شده و مشکلاتی که باعث صدمه وارد شدن به اعصاب سینه شده حساسیت نشون می‌ده. این حساسیت ممکنه به صورت دردناک شدن سینه‌ها موقع لمس بروز کنه. اگر فردی بعد از پروتز با این مشکل مواجه شده باشه نمی‌تونه به راحتی به فرزندش شیر بده.

5) تولید نامنظم شیر

بعضی از افراد موقع بررسی شرایط پروتز سینه و شیردهی با کسانی مواجه می‌شوند که بلافاصله بعد از عمل دچار مشکل ترشح شیر یا مایع از سینه شدند. در این مواقع فرد باید تحت نظر پزشک قرار بگیره؛ و با توجه به صلاحدید پزشک ممکنه پروتز از سینه خارج بشه.

نکات مهم پروتز سينه و شيردهی

کسانی که پروتز سینه رو در کلینیک‌های معتبر انجام دادند بعد از عمل زیبایی و در دوران بارداری و شیردهی با مشکل خاصی مواجه نمی‌شوند. با این وجود، داشتن “پروتز سینه و شیردهی” با شرایط عادی متفاوته؛ و مادران باید نکاتی که توسط پزشکان برای این دوران ارائه می‌شه رو رعایت کنند. در ادامه موارد مهمی که برای دوران شیردهی بعد از انجام پروتز سینه باید در نظر داشته باشید رو ارائه کردیم.

• شیردهی رو به طور مداوم انجام بدهید تا غدد شیری عملکرد طبیعی خودشون رو حفظ کنند؛ و به اندازه کافی به فرزندتان شیر برسونید.

• برای اینکه شیر تازه تولید بشه لازمه که با کمک شیردوش سینه‌هاتون رو چند بار در روز تخلیه کنید.

• در صورتی که میزان شیر تولید شده توسط سینه‌ها کم هست، نباید به پروتز سینه و شیردهی شک کنید. چون ممکنه به خاطر کمبود ویتامین این مشکل رخ داده باشه. با مصرف مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک متخصص و داشتن یک برنامه غذایی سالم می‌تونید این مشکل رو برطرف کنید.

• برای اینکه شیردهی به خوبی انجام بشه باید نوک سینه رو در دهان نوزاد قرار بدهید و از مکیدن سینه توسط او و ترشح شیر مطمئن شوید.

• در صورتی که موقع شیردهی احساس درد، سوزش، تورم و سفتی در سینه داشتید حتماً این موضوع رو با پزشک متخصص در میون بذارید.

• بهتر هست به صورت نشسته یا خوابیدن به پهلو به فرزندتون شیر بدهید، تا در طول فرآیند شیردهی فشاری به پروتز وارد شده و پروتز دچار صدمه نشه.

• اگر پروتز سینه و شیردهی” براتون مشکل‌ساز بود می‌تونید تحت نظر پزشک پروتز رو تخلیه کنید.

• پزشکان معمولاً توصیه می‌کنند که پروتز سینه رو بعد از دوران بارداری و شیردهی انجام بدهید؛ تا بعد از عمل تغییری در حالت سینه‌ها و فرم اون‌ها ایجاد نشه.

شیردهی بعد از پروتز سینه

شیردهی بعد از پروتز سینه

سؤالات متداول+ جواب

1) آیا حس سینه بعد از پروتز از بین می‌رود؟
به طور کلی تغییر در حس سینه‌ها و بافت اون‌ها بعد از پروتز ایجاد نمی‌شه؛ اما در شرایطی که این عمل زیبایی رو در مراکز متفرقه انجام بدهید یا به دلیل عدم رعایت نکات دوران نقاهت به اعصاب سینه‌هاتون صدمه‌ای وارد بشه، احتمال بی‌حس شدن سینه و نوک سینه وجود داره.
2) آیا بعد از پروتز سینه می‌توان شیر داد؟
وجود پروتز سینه و شیردهی هیچ مشکلی رو برای فرد ایجاد نمی‌کنه؛ و در صورتی که به اعصاب سینه یا غدد شیری صدمه‌ای وارد نشده باشه به راحتی می‌تونید به فرزندتون شیر بدهید.
3) هزینه پروتز سینه در سال 1401 چقدر هست؟
هزینه پروتز سینه با توجه به نوع پروتز، دستمزد جراح، کلینیک زیبایی منتخب و… تعیین می‌شه.
4) دوران نقاهت پروتز سینه چند روز هست؟
به طور معمول دوران نقاهتی که برای این عمل زیبایی در نظر گرفته می‌شه بین 10 تا 14 روز هست. در صورتی که پروتز به خوبی در محل مورد نظر قرار گرفته باشه و متقاضی نکات دوران نقاهت رو به خوبی رعایت کنه مشکلی برای بهبود زخم‌های عمل وجود نخواهد داشت؛ اما در مواقعی که زخم عفونت کنه و… احتمال طولانی شدن دوران نقاهت وجود داره.