بسیاری از مراجعان ما در کلینیک VIP  مقیم تهران نیستند و  از سایر شهر های ایران یا کشور هایی مثل عراق, ترکیه, سوییس,انگلستان استرالیا و… برای انجام جراحی زیبایی سینه به ما مراجعه میکنند. یکی از خطرات و عوارض بعد از جراحی پروتز سینه که ممکن است با آن مواجه شوید پاره شدن پروتز ها است.

برخی از افراد معتقدند که کسانی که پروتز را انجام می‌دهند حق سفر هوایی را ندارند اما پزشکان معتقدند بعد از طی کردن دوره نقاهت بدون هیچ مشکلی میتوانید سفر هوایی داشته باشید و به شهر یا کشور خود بازگردید.

در این بخش از مقاله کلینیک vip درباره احتمال پاره شدن پروتز سینه در مواقع سفر با هواپیما مراقبت های بعد از عمل نکاتی که باید برای سفر بدانید را ارائه کرده‌ایم بنابراین با ما همراه باشید.

در صورتی که جهت انجام این عمل زیبایی نیاز به اطلاعات بیشتر دارید از طریق واتساپ یا کامنت با مشاورین ما در ارتباط باشید.

پروتز سینه چیست؟

احتمال پارگی پروتز سینه در سفرهای هوایی چقدر است؟ کسانی که سینه‌های کوچکی دارند، با کمک پروتز سینه سعی می‌کنند سینه‌هایشان را خوش‌فرم و زیباتر کنند؛ اما استفاده از این محصول گاهی مواقع ممکن است عوارض خاصی برای فرد به همراه داشته باشد.

پروتز سینه یک عمل زیبایی است و در آن، پزشک برای بزرگ کردن یا متقارن کردن سینه‌ها از پروتزهای گرد یا اشکی که معمولاً از جنس سیلیکون هستند استفاده می‌کند.اگر فردی برای تغییر فرم سینه‌ها از روش‌های رایج مانند تزریق چربی به سینه، دارو و غیره استفاده کرده و نتیجه مناسب نگرفته باشد، پزشک معمولا ترجیح می‌دهد که از طریق کاشت پروتز، حالت سینه‌ها را تغییر داده و آن‌ها را خوش‌فرم کند. خانگی مانند ورزش و ماساژ استفاده کرد یا اینکه به روش جراحی پروتز سینه برای بزرگ گردن و خوش فرم کردن سینه ها اقدام کرد.

ترکیدن سینه در پرواز

خیلی از متقاضیان جراحی پروتز سینه نگران این موضوع هستند که پروتز سینه در پرواز با هواپیما باز شده یا پاره شود. در صورتی که این نگرانی کاملا بی‌مورد است و پزشک جراح به متقاضیان توصیه می‌کنند که پس از ۲ تا ۳ روز که دوران نقاهت اولیه آن‌ها سپری شد، بلیط پرواز خود را رزرو کنند ؛ یعنی در بازه زمانی کوتاه‌تر از ۴۸ ساعت پس از عمل، پرواز با هواپیما برای افرادی که جراحی پروتز سینه انجام داده اند ممنوع است.

در واقع، پزشکان به این موضوع اشاره می‌کنند که ترکیدن یا پارگی پروتز زمانی رخ می‌دهد که به سینه‌ها ضربه وارد شده باشد و این ضربه به اندازه‌ای شدید و محکم باشد که حتی قفسه سینه فرد هم آسیب ببینند؛ بنابراین؛ پاره شدن پروتز بین راحتی‌ها ممکن نیست و فرد نباید به دلیل نگرانی‌هایی در این باره وجود دارد به خودش استرس بی‌مورد وارد کند. چون استرس روی بهبودی متقاضی تاثیرگذار خواهد بود.

بنابراین تغییرات فشار هوا در هواپیما به هیچ عنوان نمی‌تواند منجر به ترکیدن پروتز ها در سینه شما شود و این احساس سفتی که برخی از افراد  بعد از عمل در سینه هایشان  تجربه میکنند، به دلیل تغییر در حفره‌های هوای داخل ایمپلنت است که موجب فشرده شدن پروتز سینه می‌شود.
زیرا ایمپلنت‌های سالینی با ایجاد حفره درون پروتز به تغییرات فشار هوایی که درون کابین هواپیما وجود دارد واکنش نشان می‌دهند؛ اما کیفیت پروتزها به خصوص پروتز های سیلیکونی زیاد است و قرار گرفتن در ارتفاع ، فشار هوا و پرواز با هواپیما موجب ترکیدن یا پارگی آن‌ها نمی‌شود.

 

در صورت نیاز به مشاوره مستقیم با پزشک فرم زیر را تکمیل کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم 

نحوه سفر هوایی بعد از جراحی پروتز سینه

برای سفر ایمن با هواپیما در شرایطی که پروتز سینه دارید حتماً باید موارد زیر را مد نظر داشته باشید.

  • از پزشک جراح متخصص نامه‌ای دریافت کنید که نشان می‌دهد شما در سینه پروتز دارید تا مشکلی در اسکن دستگاه گیت برایتان بوجود نیاید.
  • در صورت نیاز به بازرسی بدنی، باید شرایط بازرسی در یک محل خصوصی و توسط یک افسر امنیتی زن برای فرد در نظر گرفته شود.
  •  افسر بازرسی امنیت فرودگاه هرگز نباید به پروتز دست بزند یا آن را فشار دهد.
  • در صورتی که فکر می‌کنید با شما به دلیل وجود پروتز رفتار محترمانه نشده، به سرپرست غربالگری اطلاع دهید یا از طریق نامه کتبی به مدیر فرودگاه بابت این موضوع شکایت کنید.

نکات ایمنی در خصوص پرواز با هواپیما برای افرادی که پروتز سینه دارند

برای پیشگیری از پاره شدن پروتز سینه در طول پرواز روش‌های متعددی توسط پزشکان متخصص ارائه می‌شود. در ادامه برخی از این موارد را که به فرد کمک می‌کند تا در صورت بروز هرگونه مشکلی برای پروتز این موضوع را مدیریت کرده و همچنان وضعیت خودش را در حالت سلامت حفظ کند بیان کردیم:

  • بدنتان را در طول پرواز هیدراته نگه داشته و آب فراوان بنوشید.
  •  ترجیحاً یک هفته بعد از انجام پروتز استراحت کرده و سپس به شهر محل اقامتتان برگردید.
  • با مهماندار هواپیما هماهنگ کنید در طول پرواز از جایتان بلند شوید کمی راه بروید و سپس دوباره در صندلی خودتان قرار بگیرید، تا خون در پاهایتان لخته نشود
  • در صورت وجود درد یا ناراحتی در ناحیه سینه یا نواحی مختلف بدن حتماً با جراح خودتان در ارتباط باشید و داروهای تجویز شده را به موقع مصرف کنید تا مشکلی در طول پرواز برایتان رخ ندهد.
  • برای رسیدن به پرواز ندوید و فعالیت‌هایی مانند کشیدن و بلند کردن چمدان‌های سفر را انجام ندهید.
عوارض پروتز سینه در پرواز

عوارض پروتز سینه در پرواز

عوارض جراحی پروتز سینه در طول پرواز

هر فردی در طول سفر ممکن است به دلیل تغییر فشار هوا در هواپیما با عوارض خاصی مواجه شود. به خصوص افرادی که جراحی پروتز سینه انجام داده اند ممکن است در طول سفر با هواپیما عوارض زیر را تجربه کنند : 

  • به دلیل وجود پروتز، درد در منطقه سینه ممکن است به دلیل کمبود هوا در کابین بیشتر شود.
  • فشار هوا و تغییر فشار هوا ممکن است باشه باعث تورم پروتز شده و فشار روی ناحیه سینه را بیشتر کند.
  • استفاده از پروتئین خطر عفونت را نیز به همراه دارد و در طول پرواز ممکن است موجب احتمال خطر به دلیل وجود پروتز بیشتر خواهد شد.
  • در صورتی که پروتز را به تازگی گذاشته‌اید، ممکن است هنوز در دوران بهبودی قرار داشته باشید و در طول پرواز پروتز حرکت کرده و حالت سینه‌هایتان تغییر کند.

 اگه در مورد هریک از عمل های جراحی سینه سوالی دارید فرم مشاوره را تکمیل کنید:

چگونه بفهمیم پروتز ها دچار پارگی شده اند؟

پارگی پروتز های سینه در بدن های مختلف علائم متفاوتی دارد اما مهمترین علائمی که ممکن است با آن مواجه شوید به شرح زیر خواهد بود :

  • افتادگی و شل شدن سینه‌ها
  • تغییر شکل و فرم پروتز
  • تغییر حجم سینه‌ها یا نامتقارن شدن سینه ها
  • تجمع محتویات پروتز در سینه به صورت گلوله ای
  • احساس ژله‌ ای مانند در بافت سینه

چه مدت بعد از جراحی سینه می توانم سفر هوایی داشته باشم؟

بهترین جراحان پروتز سینه توصیه میکنند که فرد بعد از انجام پروتز سینه حداقل ۴۸ ساعت را در منزل استراحت کند و پس از سه روز برای سفرهای هوایی برنامه ریزی کند و پروازش را رزرو کند.

اگر بعد از جراحی پروتز سینه برای رسیدن به هواپیما بدوید یا چمدان هایتان را بلند کنید یا بکشید یا فعالیت بدنی سنگین داشته باشید احتمال خونریزی بعد از عمل را افزایش پیدا میکند.

همچنین فعالیت‌های بدنی سنگین در طول سفر های هوایی می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب یا افزایش فشارخون شود. نکته مورد توجه دیگر این است که در طول پرواز مدت‌زمان زیادی فرد در حالت نشسته قرار دارد و خطر ایجاد لخته خون در بدن آن افزایش پیدا می‌کند. کم‌آبی بدن به دلیل خشکی هوای داخل کابین دیگر موردی است که متقاضیان پروتز سینه ممکن است در طول سفر با هواپیما با آن مواجه شوند.
به طور معمول جراحان پلاستیک با تجربه توصیه می‌کنند که فرد ۲ تا ۷ روز استراحت کند و مایعات کافی بنوشد. پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت ، تحت شرایط ایمن سفر هوایی خودش را شروع کند.

در طول سفر به هیچ عنوان نباید فشاری به بدنتان وارد کنید و از دویدن و جابجا کردن بار سنگین خودداری کنید.

آیا پارگی پروتز سینه خطرناک است؟

پارگی پروتز

آیا پارگی پروتز سینه خطرناک است؟

پاره شدن پروتز معمولاً نیاز به اقدام درمانی فوری ندارد. برای لحظه‌ای که این اتفاق می‌افتد چندان نگرانی وجود ندارد؛ اما باید حواستان باشد که در صورت احساس بروز مشکل و تغییر فرم سینه‌ها حتماً باید به بهترین و نزدیک ترین جراح پلاستیک مراجعه کنید.

در صورت ترکیدن پروتز چه اتفاقی می افتد؟

معمولا پارگی پروتز بدون صدا است؛ اما فرد با توجه به علائم شایع مانند تغییر کانتور و افتادگی سینه و… متوجه این موضوع خواهد شد . پروتز های پاره شده یا پروتز هایی که دچار نشتی شده اند دیگر قابل استفاده نیستند و حتما باید برای تعویض پروتز ها به بهترین و نزدیک ترین جراح پلاستیک مراجعه کنید.

ایمپلنت پاره شده چقدر می تواند در بدن بماند؟

در صورتی که پروتز از جنس نمکی و پاره شده باشد، پس از پاره شدن پروتز تمام مواد آن جذب بدن می‌شود؛ و از طریق ادرار دفع خواهد شد. اما؛ در صورتی که پروتز از جنس سیلیکونی باشد، محتویات آن قابل حس و ناراحت کننده خواهد بود. در هر دو نوع ایمپلنت، بعد از اینکه پارگی ایجاد شده و فرد متوجه این موضوع شده باشد؛ لازم است که حتماً به پزشک مراجعه کرده و برای پروتز جدید اقدام کند.

آیا می توان پروتز ترکیده را ترمیم کرد؟

پس از پاره شدن پروتز های سینه یا در صورت آسیب رسیدن به آن‌، به هیچ عنوان قابل ترمیم و بازسازی نیستند و باید توسط بهترین جراح سینه در تهران به سرعت پروتز ها را از بدن خارج شود و پروتز جدید جایگزین شود . البته به طور معمول بسیار نادر است که به پروتز ها آسیبی برسد. یعنی، در صورتی که دوران نقاهت را با موفقیت سپری کرده باشید و فشار شدیدی به پروتز وارد نکرده باشید مشکلی پیش نخواهد آمد.

آیا سفر هوایی باعث پاره شدن پروتز سینه می شود؟


استفاده از پروتز  برای بزرگ کردن سینه‌ها هیچ عارضه‌ خطرناکی در پی ندارد و درصورتیکه بعد از دوران نقاهت بخواهید پرواز با هواپیما داشته باشید باید بدانید ارتفاع ، فشار هوا و پرواز با هواپیما هیچ تاثیری در پارگی پروتز های سینه ندارند و هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد .  اما در صورتی که سفر هوایی در پیش رو دارید حتماً باید به توصیه های جراحتان برای دوران نقاهت و  تاریخ رزرو بلیط  سفر توجه داشته باشید و درصورتیکه هر یک از علايمی که مطرح کردیم را مشاهده کردید بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید.

در این مقاله سعی کردیم که درباره خطرات پرواز با هواپیما  بعد از جراحی پروتز سینه و نقش آن در پارگی پروتز ها اطلاعات کاملی برایتان شرح بدهیم . بهترین زمان برای پرواز با هواپیما و بازگشت به شهر یا کشورتان ۳ روز بعد از جراحی میباشد. در صورتی که قصد انجام پروتز یا تغییر فرم سینه‌هایتان را دارید در واتساپ به مشاورین کلینیک وی آی پیام دهید، یا اینکه از طریق تکمیل فرم تماس با مشاورین کلینیک ما در ارتباط باشید.

اگر تجربه جراحی سینه داشته اید از طریق کامنت ها آن را با ما به اشتراک بگذارید که چند وقت بعد از جراحی و پروتز سینه توانستید پرواز کنید ؟ آیا در پرواز درد یا مشکلی داشتید یا خیر برای کاهش درد بعد از پروتز چه داروهایی مصرف کردید و چه راهکاری انجام دادید تا سایر خوانندگان وب سایت از تجربیات شما استفاده کنند.

 

واتساپ

سوالات متداول

1) آیا پارگی پروتز سینه در پرواز با هواپیما واقعی است؟

پاره شدن پروتز سینه صرفا به دلیل سفر هوایی صرفاً یک شایعه است و واقعیت ندارد.

 

2) آیا سفر هوایی بعد از عمل پروتز سینه خطرناک است؟

داشتن پروتز سینه در هواپیما بی‌خطر است و تغییر ارتفاع و فشار هوا بر پروتز تأثیر خاصی ندارد.

 

3) آیا پروتز سینه می‌ترکد؟

احتمال پارگی و ترکیدگی پروتز سینه وجود دارد، اما این موضوع بسیار نادر است.